80 entry daha
  • örgütlenme olarak belki de son 15 yılda en iyi işi çıkarmış sivil toplum kuruluşudur. fakat bu örgütlenme ve yapılanmayı o kadar abuk sekilde kullanmıştır ki bu konuda üzerine tez yazılır.
    hemen hemen tüm illerde ve bu illerin ilçelerinde, hatta ve hatta bu ilçelerin beldelerinde bile şube açmayı ve öğretmenler çoğunlukta olmak üzere kendini aydın gören, solcu gören, şeriatcı yapılanmaya karşı çıktığını savunan insanların düzenli bir şekilde dernek lokaline gelmesini sağlamayı başarmıştır. peki bu gücü nasıl kullanmıştır atatürkçü düşünce derneği. aşağıda sıralayalım bence.
    -ihtiyacı olan ama parası olmadığı için dershanelere ulaşamayan öğrencilere ücretsiz eğitim olanağı yaratmak yerine kendine okey oynama ortamı yaratarak.
    -ihtiyacı olan öğrencilere barınma olanağı sağlamak yerine bu olanağı sağlamayı başarmış şeriatci kuruluşlara sadece çemkirmekle yetinerek.
    -atatürk'ü putlaştırmaya çalışarak.
    -insanları ötekileştirerek.
    -düşünceleri özgürleştirmek yerine, düşüncelere ket vurarak ve şuan aklıma gelmeyen bir sürü abukluk için kullanmıştır edindiği gücü.
    sonuç olarak hiç bir zaman atatürk'ün götüyle değil beyniyle düşünüdüğünü idrak edememiştir bu dernek mensubları. bu nedendir abuklukları. hor görmeyin lütfen.
116 entry daha
hesabın var mı? giriş yap