521 entry daha
  • tv'den, muhtelif haber kanallarından doğrulanmamış aktarım:

    saldırı sonucu apartılarak alıkoyulmuş rehineler (tutuklu diyemiyoruz, çünkü israel bu apartmayı kendi karasularında gerçekleştirmedi, yani bir tutuklama yapması mümkün değil.), neyse işte söz konusu rehinlere niteliği belirsiz bir su içirilmiş. suda garip, acımsı bir tat bulunuyor, ve içenin iştahını kesiyormuş. dün türkiye'ye dönenlerden bir kaptan işkillenmiş ve tahlil yaptırmak istemiş. adli tıp'ta yapılan tahlillere göre bu kişinin kanında yoğun miktarda kanserojen bir madde bulunmuş.

    bu nedenle, israel'den bu gece istanbul'a gelecek olan ve yaralı olmayan herkes belediye otobüsleriyle yenibosna'daki adli tıp kurumuna taşınacakmış tetkikler için.

    bu haberler gerçekse (ki sanırım gerçek) türk milleti'ne özgü aşırı hassaslık (paranoyaklık deyin isterseniz, karışmıyorum) ilk defa bu denli işe yarayacaktır.

    söz konusu haberler gerçekse sümen altı edilmemelerini umuyorum
    (ve çok şaşırmıyorum bile; iyice aptallaşmış, ve en önemli gazetecilerinden birinin ifadesiyle "gerçeklikten tamamen kopma noktasına gelmiş" bu şımarık ve saldırgan milletten herşey beklenir.)

    yine tv'den öğrenilmiş derleme bilgi: israel'in söz konusu saldırıyı karasularının bu kadar açığında yapması arsızlık değil kurnazlık eseri olabilirmiş anladığım kadarıyla. nitekim, kendi topraklarında gerçekleşmemiş bir olayın idari mahkemeye taşınması mümkün değilmiş yasalarına göre. lahey adalet divanı'nı da tanımadıklarına göre, bu ruh deliliğini yargılayabilecek bir merci yok.
168 entry daha
hesabın var mı? giriş yap