9432 entry daha
  • --- spoiler ---

    özensizlik, özensizlik, özensizlik.. artık nasıl olsa yedi sene millete kendimizi seyrettirdik, sike sike son sezonu da seyrediyorlar, kasmaya gerek yok, hatta hiç mi hiç özenmeye de gerek yok, yay abicim taşşaklarını oh keyif keka.. işte son sezonun felsefesi..

    locke'a ateş ediliyor güya ama locke'ın giysisine iki kuruşluk cgi efektle delik açılmış gibi yapmaya bile imtina ediyorlar.. ya da giysi de locke'ın taklit ettiği şekle dahilse bile en azından kurşunların zarar vermeden girdiğini gösteren, ne bileyim girdiği yerden ufak bi duman çıkması gibi (işte bu güzel olurdu) efekt de yok.. salla abi kim uğraşacak di mi..

    ama sezon son.. artık karakterler birer birer ölecek. sun'la jin onca bölüm birbirlerine ulaşmak için uğraştılar, sikimsonik bi şekilde ölüverdiler. arkada bi de çocuk bıraktılar oysa, sun demez miydi git kızımız için kurtar kendini diye.. ama yok, jin ölsün diye unutturdular sun'a kızını. ve beş sezon korece konuşmuş çiftimiz bütün bölüm ingilizce konuştular.. ne gerek var di mi artık koreceye.. sallaaaa..

    ve son yaklaşırken en çok neye ifrit oluyorum biliyor musunuz.. kaç bölüm kaldı, iki ya da üç.. demek üstüne bu kadar yaygara yaptığımız, teoriler ürettiğimiz soruların cevapları iki üç bölümlükmüş.. ki o cevaplar da cevap olsa canım yanmaz.. ölülerin fısıltılarıymışmışmış.. sieeeeeee...

    --- spoiler ---
5167 entry daha
hesabın var mı? giriş yap