8 entry daha
  • ciddi şekilde yamulmuyorsam 98 yılında ps1,2001 yılında ps2 sonrasında xbox şimdi de xbox 360 sahibiyim.param olsa ps3 de alırım.

    senelerce sadece konuşma ve sms amacına uygun ucuz telefon kullandım,ama bu sene daha iyi bir şeyler istedim param olsaydı iphone alırdım(şu an 1 saat sonra şarjı biten iphone gördüğüm için tekrar düşünürdüm gerçi) ama bana yetecek kadar özelliği olan nokia 5800'ı aldım.

    goal storm 97 ile winning oynamaya başladım,bir ara senelerce fifa oynadım ama sonrasında winning'e alıştığımız için ve açık ara fark açtığı için şu na pes oynuyorum fifa daha iyi olsun bi an beklemem fifa oynarım.

    programcıyım dolayısıyla alıştırma ve aşinalık için aynı bilgisayarda hem sitesinden kayıt olup bana gönderilen ubuntu'yu hem windows 7'yi kullanıyorum virtual box ile xp üzerinde ie 6 bile kullanmak zorunda kalıyorum.3 tane internet browser kurulu bilgisayarımda işime geleni kullanıyorum,megabyte'ına para mı veriyoruz?

    tekno marketlere gidip ohaa bu imac ne kadar güzel bişeymiş diyip her seferinde kurcalıyorum ama ihtiyacımı karşılamadığı için almayı düşünmüyorum,karşılasa bir an bile beklemem.

    ama hiçbirinin fanboy'u olmadım.olmaya gerek bile duymadım çünkü yukarıda saydıklarım zamana ve ihtiyaclarıma göre bırakıp diğerini kullanabileceğim türde şeyler.

    hele hele ağzımdan tükürükler saçarak bir ürünü,markayı ya da firmayı yüceltmek için başkasına küfür ya da hakaret etmeyi hiç anlamıyorum.

    bu çok ayıp bir şeydir.

    edit : pardon 4 browser.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap