2722 entry daha
  • bu dizi gelmiş geçmiş en iyi türk dizisi olarak tarihe geçmeye az kalmıştır, tabi sona doğru saçmalamazlarsa ama bu zaman kadar gerçekten çok güzel geldi ve güzel şekilde biteceğine inanıyorum. bu dizinin en önemli başarısı olarak iki kadın senaristin heyecanı dizide hiç düşürmemesidir, bunun yanında başrol oyuncuların mükemmel oyunculuk sergilemesi diğer etkendir.

    beren saat tam bir oyuncudur o bakışlar, o gülüşler, o laf sokmalar, ağlamayı bile çok güzel yapıyor, çok mu güzel bence kesinlikle hayır, evet saf bir güzelliği vardır ama insanları etkileyen onun bakışları büyük cesareti değil midir? kıvanç tatlıtuğ ise belki de bugüne kadar oynadığı dizilere inat çok daha iyi oynuyor ve o role yakışıyor. kıvanç tatlıtuğ evet cidden aşırı şekilde yakışıklıdır ve yaşı geçtikçe daha da yakışıklı oluyor ama onunda oyunculuğunu da bir numara kimse beğenmiyorum diyemez.

    bugüne kadar izlediğim bölümler içinde en son bölümdeki sahne beni bitiren sahne olmuştur. bihterin bölümün sonunda annesine yalvarması ve ağlaması beni bitirmiştir, o ağladı, gözlerim doldu boğazıma bir düğüm atıldı sanki. burada yasak bir aşkı savunmak istemiyorum ama bihter aşk acısı çekiyor hem de hiç bir suçu yokken. evet yasak olan şeyleri yapmak, yaşamak bize heyecan verir, hangimiz okul köşelerinde sevgilimizi öpmedik hocalarımıza yakalanma uğruna, hangimiz ailemize yalan söyleyerek dershaneye gidiyoruz diyerek, sevgilimizle birlikte olmadık, hangimiz(ben hariç) yasak sevişmeler yaşamadık, evet heyecan bu değil miydi? biz bu diziyi zaten bu yüzden çok benimsemedik mi? dizide bu yasak ilişki devam etmeli ve sonunda büyük aşkın bedelini öyle bir ödemeliler ki, dizi yıllarca unutulmasın. bence final şu şekilde olmalı bu iş yasak kalsın ve böyle devam etsin bizde bundan heyecanlanalım, sonunda herkes her şeyi öğrensin ve son kez fütursuzca sevişsinler ama öyle sevişsinler ki ağzımız açık kalsın sonra ikisi birden intihar etsinler reyting rekorları kırsın ve bitsin.
6750 entry daha
hesabın var mı? giriş yap