1117 entry daha
  • bu adama karşı sempati falan beslemem. o yüzden söyleyeceklerim "yanlı" anlaşılmasın.
    bence (de bir çoklarının söylediği gibi) kötü bir yazım tekniği vardır. koca olayı tek cümleyle özetlemeye çalışır. genelde bu istenmez. bu yüzden sevilmez. ama çok okunur. çünkü okuma özürlü bir milletiz. tek cümle okumak rahat geliyor. okuyunca da "öeh" diyoruz-diyorsunuz.

    neyse, demek istediğim: herşey bir yana da, şu "ahmet türk'ün açık adresini verdi" çığırtkanlığıyla bok atmayın adama. "kötü yazıyon, saçmalıyon, böyle aydın olmaz olsun" deyin de açık adres vermek ne ya? bahsettiğiniz adam (sence-bence-onca fark etmez: terörist yakını olsun-olmasın), milletvekilliği yapmıştır. bu adamın adresinin "biliniyor" olması haktır. "demokrasi" diye bağıran adamlar mağaradan gizli gizli vekillik etmezler ideal şartlarda. bunda hemfikir olup "madem biliniyor, niye yazıyor?" diyorsanız da, ahmet türk'ün evini bombalayacak adam yılmaz özdil'in köşesini mi takip ediyor adresi yakalamak için? oldu olacak bir sonraki köşesinde "ev yapımı plastik patlayıcılar"dan bahsetseydi de tam olsaydı.

    ben birini vuracak olsam köşe yazısı okuyacak olacağımı sanmıyorum. köşe yazısından adres takip edeceğimi hiç sanmıyorum. birilerine "gidin şunu vurun" diye ima etsem, adresini milyonlarca insanın okuduğu köşemde yayınlayarak ifade edeceğimi de sanmıyorum.

    kimsenin köşesinde necip hablemitoğlu'nun açık adresini yayınladığını hatırlamıyorum. hatırlayan varsa söylesin. demek ki gazete okumadan adres bulmak pek zor değilmiş?

    o yüzden "açık adres verdi" çığırtkanlığıyla kendiniz küçülüyorsunuz.

    onun haricinde, dikkate alınmaması gereken bir yazar.

    edit: ben bunu yazdıktan 1 2 gün sonra ortalıkta fethullah gülen'in çiftliğinin fotoğrafları, adresi gezinmeye başladı. nooldu? sözlük, sağ sol fethullah gülen'in yaşadığı yerin google earth koordinatlarıyla doldu. şimdi biri çıkıp google earth'te "şurdan şuraya git" yolunun sonucunu yazıya döküp "ordan sağa dön, burdan sola dön, işteeee gülen'in eviii" diye yazınca hedef mi göstermiş olur? yazmasa hedef gösterilmemiş mi olur? "eee evi zaten biliniyordu" doğru... yukarıda yazdığım da bu değil mi?
6943 entry daha
hesabın var mı? giriş yap