9135 entry daha
  • sanki hiçbir soruya cevap veremeyeceklermiş gibi geliyor ya artık, du bakalım.

    --- spoiler 6x13 ---

    öncelikle, fısıltılar adada sıkışıp kalmış ruhlardır diyenlere, bunu böyle bağlamaya çalışan senaristlere hatırlatırım ki ıslak walt'la sayid'in kırığı konuşurken de o fısıltılar geliyordu. walt körpecik çocuktu daha o zamanlar ve ölü falan da değildi. ne ruhu ne sıkışması, bi adam olun, bizi mi yiyorsunuz?

    hugo libby buluştu aman ne şahane. ama akıl hastanesine gidince hugo aklıma geldi. bu adam yine aynı numaraları mı oynadı da lotoda büyük ikramiyeyi kazandı acaba? aynı numaraları oynadıysa onları nerden duydu? yok duymadıysa bu numaraları neden hala gözümüze sokup çok anlamlı bak bunlar diyorlar?

    eğer ki sadece uçaktaki insanlar adayı hatırlayacaksa diğerleri ne bok yiyecek bu biiir. ben'in babası dharma falan demişti bi ara yine bir numaralar dönmüş orda, onu bi açmak lazım, bu ikiiii. widmore neden herşeyi biliyor, ne saklıyor? hadi onu geçtim daniel'ın anasından ayrılmadan penny nasıl dünyaya geldi ulan! senaryoya göre adada daniel olur ve charles bunu bilmez, sonra adadan sürülür, gider penny'nin anasıyla evlenirdi. bunlar hala üvey ama adam ilk karısıyla birlikte yine.

    son olarak, o aksanına kurban olunası desmond'a nasıl el uzatırlar, nasıl kıyarlar, kuyulara atarlar. yapılır mı bu be?

    peşin edit: desmond ölmedi biliyorum ama o bir dakika bile bunu düşünmek için fazla. ah des

    edit 2: hugo farklı numaraları oynamış lotoda, peki neden hala desmond'ın sıra numarası 42?

    --- spoiler 6x13 ---
5463 entry daha
hesabın var mı? giriş yap