9067 entry daha
  • --- spoiler ---
    dizinin üçüncü sezonunun sekizinci bölümü ile ilgili bir bağlantı görme fırsatımız oldu. isim vermiyim gözünüz kayar da, gelmeyecek sanılan geldi. çok güzel oldu. finale dair heyecan ve beklenti arttı.

    ekibi yeniden toplamak, bombanın patladığı zaman ortaya çıkan gelecekte yaşayanları diğer hayatlarına uyandırmak isteyen desmond, aşkın gücüne inanarak bir kişiyi bağladı lakin bundan sonrası daha kolay olacak. bir yanına sawyer'ı bir yanına kate'i alıp uçak yolcularını sırayla ziyaret ederse akşama hepsi olması gereken hayatlarını hatırlar.

    yöntem basit; kate gidip jack ile olacak ikisi birden duruma uyanacak daha sonra kate bir de sawyer ile olacak. bundan sonrası yol boş kaptır gidelim desmond bro... duruma uyanan sawyer bütün adayı nasılsa sıradan geçirdi, bütün kadınların hatırlamasına yardımcı olur.

    desmond dedik, bro dedik, büyüksün dedik, aşkını zaman, mekan, parelel evren, alternatif hayat engelleyemiyor dedik de, adamın intikamı da fenaymış. diğer gelecekte kendisini kuyudan atan adamı bu gelecekte arabayla ezdi. bro'nun aşkı kadar intikamı da bambaşkaymış. adam parelel evrenden, alternatif gelecekten intikam alıyor. duygularıyla yaşayan adamın hali başka oluyor.

    işin şakası bir yana; desmond, ada içinde aşk yaşamayan locke gibi karakterlerin duruma aymasını sağlamak için ölüme yakınlaşmalarını istiyor. ıslak bir öpücüğün tadı yoksa ancak ölüm anında yaşanan hayatın gözlerinin önünden film gibi geçmesi alternatifine güvenerek locke'u ezdi. öldürmek isteseydi daha uygun bir yolunu bulurdu. charlie'nin ve kendinin ilk uyanma deneyimini hatırladı ve yolcu listesine bir artı daha koydu.

    --- spoiler ---
5530 entry daha
hesabın var mı? giriş yap