34 entry daha
  • barçamın muhtemelen çok zorlanacağı bir maç olacaktır. savunmayı oldukça önde kuran barçaya karşı savunma arkasına süper toplar atan xabi alonso ve savunmas arkasına çok iyi kaçan higuain çok pozisyon bulabilir. üstüne pellegrini guti'yi de 11de oynatırsa daha da zorlaşır işler barça için. ha şu da var real madrid ne kadar topla oynayabilir ama aldığı her top tehlike demektir. bunun yanı sıra duran toplar da real madrid için çok önemli, malum barça seviyesine göre oldukça zayıf duran toplarda.

    barça ise ne oynayacağı belli olan bir takım, ama ibra oynamayacak ki çok büyük eksiklik. henry oynasa adamın yürümeye dermenı kalmadı artık yaşından ötürü, bojan desen ramos-albiol karşısında ezilir. tabi barça bu tek adama kalmayacak hiçbir zaman. messi, iniesta, xavi geçen seneki gibi bir oyunu benimseyen real karşısında ortalığı ayağa kaldıracak bi oyun oynayabilir. tabi pellegrini zeki ve bunu çok rahat görebilecek bi adam, o yüzden sağlamcı takılacaktır.

    kişisel tahminim ise 1-1, 1-0, 0-1 gibi az gollü bir maç bizi bekliyor.

    düzeltme : ntv ve ntvspor'dan gs-fb maçında olduğu gibi takımların kendi tesislerinden/otellerinden çıktığı anları bile takip eden bir yayıncılık bekliyorum
191 entry daha
hesabın var mı? giriş yap