• barcelona'nın kazanarak şahsıma doğum günü hediyesi vereceği maç.
  • şu an messi'nin tanrılaşması ile kendi kendini yediğine emin olduğum cristiano ronaldo'nun hayatının en büyük motivasyonu ile çıkacağı ve fakat mahallenin güler yüzlü afacanı tarafından yine yeniden mars edileceği maç. fakat haşa bu ronaldo'nun yetersizliğinden değil. o da elbet über bir futbolcu, fakat karşıdaki insan olmayınca yapacak fazla birşey yok..

    ne olursa olsun, son birkaç yılın tartışmasız en büyük maçı olacak..
  • bu sene barçamız genellikle pek ihtişamlı veya pek öyle kasarak oynamıyor, bu yüzden genele vurulan oyunu düşünülmeksizin yorum yapılmaması gereken maçtır. sonuçta kazanan takım şampiyonluk yolunda ipleri eline alacaktır. geçen yılki gibi bir maç olmasını ümit ediyorum.

    madrid cephesinde: özellikle xabi alonso, ramos, higuain ve casillas'ın perfomansı real madrid'in ortaya koyacağı oyunu belirleyecektir. ronaldo ve oynayacaksa kaka'yı saymadım çünkü onlar zaten üst seviyede oynayacaktır.

    barça cephesinde: pique, iniesta ve ibra kritik. messi, puyol ve xavi zaten ayrı.

    umarım kart çıkarmaktan korkmayan bir hakem olur da on numaralı diarra'nın çirkefliklerine acımaz.
  • cristiano ronaldo' nun goller atacağı maç. barça' nın bu maçla beraber şampiyonluk hayalleri sona erecektir. barça hiç ummadığı bir hezimetle barnebau' dan eli boş giderken, cristiano ronaldo ertesi gün dünya spor basınında bir ilah olarak anılacak.

    (bkz: gaipten gelen sesler)

    viva real madrid.
  • her defasında messi tarafından marizlenen ronaldo'nun geleneği sürdüreceği maç.

    zöe / maç sonrası edit : göt oldunuz mu lan?
  • (bkz: 10 nisan 2010 real madrid barcelona maçı) *
    http://www.lfp.es/default.aspx?tabid=105
    //http://www.spainticketbureau.com/…/2424/evento.aspx
    futbol severlerin kaçırmaması gereken bir futbol şöleni olması muhtemel maç. bilet fiyatları da 718 euro dan başlıyormuş. gideceğimizden değil de aramızdaki farkı görmek açısından.
  • uzun yıllardır ilk ikinin puan farkını bu kadar açtığı bir sezonun final niteliğindeki maçıdır. gönlümüz real'den yana..
  • bu sezon real madrid'in evinde hiç puan kaybetmediğini ve barcelona'nın la liga'da deplasmanların en başarılı takımı olduğunu düşünürsek kazananı tahmin etmek zorlaşır. bu maç ile ilgili öngörüm ise kaderini ne ronaldo ne de messi'nin belirleyeceği yönünde.
  • fc barcelona'nın sitesinde 10 nisan 23:00(tsi) olarak görünen maçtır.

    http://www.fcbarcelona.com/…s/tots_els_partits.html
  • türkiye saatiyle 23:00 da oynanacak maç

    (bkz: el clasico)
hesabın var mı? giriş yap