8725 entry daha
  • iki final bölümü saymazsak son 7 bölümünün iyi, son 3 bölümün (14, 15, 16) ise bomba gibi olacağı, sonuna yaklaşılan dizi. aman ha diyim iyi spoilerlar var benden söylemesi, sonra açtımdı baktımdı gördümdü niye okudum deyip bana sövmeyesin. ölüm, kalım, ipuçları filan var yani ona göre bak... ya da bakma. dizi prodüksiyonundan kimliği belli olmayan kişilere sorulan sorular ve cevaplarıdır.

    bakacağın şey resim değil bir metin kutusu, içinde bir sürü soru var cevap var, bak üstteki satırları okuyup idrak edememişsindir, anlamamışsındır, anlamak istememişsindir diye tekrar tekrar yazıyorum. spoilerlar iki gün sonraki bölümden değil sırf, seri finaline kadar olan bölümlerden. bu satırları üçüncü kez yazmamı gerek kılacak kişilerin de zekalarından şüphe edicem artık.

    --- spoiler ---

    http://i40.tinypic.com/2upa6fs.jpg

    --- spoiler ---

    edit: spoiler tag'i de girdim, içinde hayvan gibi spoiler var.

    edit 2: arkadaşım gerçekten spoiler'dır, yani resim olsun yazı olsun (ki yazı) cidden spoiler'dır baksan da bakmadan da kendine iyilik etmiş olursun.

    edit 3: arkadaşlar spoiler diye tıkladığınız şey spoiler'dır, bunun yazıydı fotoğrafıydı küçüğüydü büyüğüydü yok. spoiler içinde ne tür bilgiler olduğunu ahanda yukarıya da yazmışım. hangi bölümlerle alakalı olacağını da yazmışım. daha da üstüne gelip bilmek istemeden de olsa spoiler'a tıklayıp spoil olduktan sonra "ama çok feci spoil oldum uyarı koy" demenin manası yok. spoil olabileceğini bildiğimden zaten spoiler kodu koymuşum. yani iki bölüm sonrasınınki spoiler oluyor da 6 bölüm sonrasınınki olmuyor mu? iki bölüm sonra ölenin yaşayanın canı can değil mi anlayamadım. ööööööööf!

    edit 4: kaynak www.dizidizi.net aktarmalı darkufo sitesidir, dizidizi'de öyle yazmışlar. bu entry ne kadar daha edit alacak onu da bilmiyorum.
5872 entry daha
hesabın var mı? giriş yap