28 entry daha
  • 5. sezonu cok muhtemel 29 nisan 2010'da baslayacak olan über dizi. any given sunday'den sonra evinde kablolu yayindan baska birsey olmadigi icin amerikan futbolu izleyemeyenler icin ultimate masturbasyon. ozellikle gectigimiz 4 sezona bakarsak dorduncu sezonda takimdaki karakterlerden daha fazlasini tanimak diziyi daha zevkli hale getirdi. ozellikle ilk uc sezonda 30 kisilik takimda sadece matt saracen, tim riggins, smash williams ve 3. sezondadahil olan jd mccoy'un uzerinde gidiyodu dizi. ana karakter olan landry clark bile yan karakter gibiydi. bu sezon tanker, vince howard ve luke'un da takima katilmasi ile yan karakterlerin daha one cikmasi diziyi cok daha zevkli hale getirdi. ozellikle tanker gibi bir defans oyuncusunun bile on planda olmasi, 4. sezon finalinde howard'in "is that even legal?" diyerek bizi yardigi hucumu bile apayri bir boyuta tasidi. buna mukabil dorduncu sezon yine ilk sezonlara selam cakarak devam etmekte. ozellikle vince ve luke'un sifirdan baslayan arkadasliklari, ilk sezonda jason street'in sakatlanmasi ile ana karakter olan matt saracen'in riggins ve street ile olan arkadasliklarina cok yakin. ozellikle howard'in oyun stili saracen'e inanilmaz benzemekte. luke ise tam bir smash williams-tim riggins kirmasi. hem powerplay oynayabilen, hem de fena kosabilen bir tutucu.

    muhtemelen nisan'da baslamasi beklenen 5. sezon, 4. sezon finalinin son sahnelerinden birinde gorunen okulda yazan lion's pride ve kilise onunde yazan "the lion has roared wo will not fear" uzerine kurulu olacak, bir state championship gelmeyecek olsa da en azindan play off'lara giden bir hikayeyi anlaticaktir. zira landry clark mezun olmadan once bir sampiyonluk gorsun istiyor bu bunye.

    dillon panthers ve east dillon lions formalari da amazon ve ebay'de bulunabilmekteymis, onu gordum. ozellikle bir dillon panthers #7* almayi dusunenler icin ideal olabilir. yeni sezona bir ay kala dayanamayip sezon finalini tekrar izleyen bir geek'ten dizi yorumu okudunuz.

    edit : 5. sezon 6 mayis 2010'da baslicakmis ve son sezonu olacakmis malesef.
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap