99 entry daha
  • bir de şöyle bir tarz var işte. (bkz: #18556540) "iri kıyım, göbekli, kıllı, yünlü bir erkeğin, iri kıyım, göbekli, kıllı, yünlü başka bir erkeği domaltıp sikerek..." falan diyerek akılları sıra midemizi bulandırmaya, kendi skik algılarıyla oluşturdukları bir estetik anlayışına mugayir bir tablo sunup mesele ile aramıza mesafe koyarak "hımm evet ya iğrenç aslında" dememizi bekliyorlar. çok ucuz hareketler bunlar bebeğim.

    bunun bir benzeri de idam cezasına karşı olduğunuz söylediğiniz zaman hemen önünüze "ama mesela ufacık bir bebeğe, ama böyle çok ufacık henüz daha zigot mesela, heh işte tecavüz edip kafasını koparmış, sonra o kafa ile futbol oynamış, sonra çocuğun babasını da kesip kale direği diye dikmiş bla bla bir adam düşün, şimdi bu adamı asmayacak mısın yanieğ?" diye lafa giren adamlar. işte oradaki dramatizasyonun ekmeğini yeme çabası burada kendini mevzuyu akıllarınca çirkinleştirip zihnimizde menfi bir çağrışıma yol açma gayretine bırakmış oluyor. çok benzer metotlar bunlar ama yemiyoruz yani haberiniz olsun.

    evet eşcinsellik zaman zaman bir iri kıyım, göbekli, kıllı, yünlü bir erkeğin, bir başka iri kıyım, göbekli, kıllı, yünlü erkeği domaltıp sikmesi şeklinde de tezahür edebilen bir şeydir. çok mideniz bulanıyorsa seyretmezsiniz, tercih etmiyorsanız da götünüzü iri kıyım, kıllı, göbekli erkeklerden uzak tutarsınız olur biter. öyle çok kaka, çok pis bir şeymiş gibi anlatınca herhangi bir aydınlanma yaşayıp homofobik falan olmuyoruz yani, beyhude çabalar bunlar canım benim.
1512 entry daha
hesabın var mı? giriş yap