98 entry daha
  • iri kıyım, göbekli, kıllı, yünlü bir erkeğin, iri kıyım, göbekli, kıllı, yünlü başka bir erkeği domaltıp sikerek, başta papilona olmak üzere türlü nefis bakteriyi ortalığa saçıp, sırf bunu yapmak için sürekli antibiyotik tedavisi altında olan pasifin, bokunu anüs soğanında tutamayacak hale gelmesini, başta aids olmak üzere bir yığın ölümcül virüsün bayrak tutan yayımcıları olmalarını, psikolojik olarak travma üstüne travma yaşayarak kendi içlerine kapandıkları küçük dünyalarından baskın hetereoseksüel dünyadan darbe üzerine darbe yemelerinin akabinde sosyopat davranışlar göstermelerini, toplumun temel taşı milyon yıllık aile kurumunu kökünden sarsıp, güdülendiğimiz gelecek nesle sağlıklı bakabilme vizyonumuzu sıfıra indirmelerini..

    "sevgi" olarak addeten küçük, sığ, yazar dostları olan cemiyetin mensuplarının mevcut durumudur..

    uğraşmayın arkadaşım.. eşcinsellik fizyolojik ve psikolojik bakımdan sağlıksızdır..

    evet homofobiğim.. nükleerfobiğim, savaşfobiğim, trollfobiğim, ajdarfobiğim.. insan evladı ve kültür mirasına zarar verecek ne varsa komple fobiğim..

    further reading:
    (bkz: #18508980)

    bir buçuk yıl sonra edit: yukarıda yazılanlar eşcinsellerin özgürlükleri ve kendilerini ifade haklarını kısıtlayıcı bir tavır olarak kaleme alınmamıştır. şunu önemle arz etmek isterim ki; isteyen istediği ile istediği boku yer buna kimse de karışamaz. eşcinsellerin de herekes gibi toplum içinde yer alma ve kendilerini ifade edebilme hakları olmalıdır. yazı tamamen, eşcinselliği "doğal", bir toplum "normu", "doğuştan gelen bir özellik" olarak ele alan, psikolojik bir rahatsızlık, bir disorder olduğunu kabul etmeyen kitle içindir.. zaten further reading kısmında aktardığım entryimde yeterince bilgi sunulmuştur. saygılarımla.
1513 entry daha
hesabın var mı? giriş yap