27 entry daha
  • 'kendi cocugun gelse escinselim dese' diyen insanlarin asla anlayamayacagi saygi türü. zaten bir insan cocugu escinselim dedigi anda onun yatakta girdigi pozisyonlari aklina geliyorsa o insandan ana-baba olmamis demektir.

    cok sevdigim gay bi arkadasim vardi. birgun tam disari cikarken babasi ''götünü mü siktirmeye gidiyosun yine'' demis ona. nasil hasta ruhlu bi insan olmak gerekir boyle bi cumle kurabilmek icin acaba? sen heteroseksuel cocugunun da yatakta girdigi pozisyonlari gozunun onune getiriyor musun? kizinin nasil catir catir goturuldugunu, anal deneyip denemedigini dusunuyor musun?

    gercekten anne-baba olabilen insanlar bunlari dusunmezler, cocuklarini her sartta korur kollar ozellikle de boyle toplum tarafindan dislanicagi ve kendisini yalniz hissedecegi bir zamanda yaninda olurlar. itip kakmayi herkes basarir, zor olan yaninda olabilmek.

    edit: simdi kimse ''kimse cocugunun escinsel olmasini istemez'' gibisinden sacmaliklarla da gelmesin. kardesim sana ne cocugunun cinsel hayatindan. ne demeye trip atiyorsun sen? ne demeye ''bu durumu kabullenmek benim icin cok zor'' triplerine giriyorsun? otur iki dakika dusun simdi. o cocuk icin kolay mi? ilk fark ettiginde neler dusundu kim bilir, kim bilir nasil utandi kendinden, belki de kabullenemedi ilk zamanlar, bastirmaya calisti. her seyi birbir dusundu, tartti ve en sonunda sana acildi korkarak. senin tepkin nedir? dövmek, küfretmek, evden atmak. aman ne de zorluklar cekmissin, empati kurdum da bi an haklisin abi sen, ben olsam ben de döverdim ibneyi!

    ayrica kimsenin sizin sayginiza ihtiyaci yok. ''duymuyorum iste duymuyorum banini banini'' diye salakca ve kimsenin bi tarafinda olmayan fikirlerinizi de alin bi yerlerinize sokun. kim zannediyosaniz artik kendinizi. dagilin simdi kafami bozmayin.
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap