22 entry daha
  • "benim tercihim de 6-12 yaş grubuna yönelik, hadi buyrun. saygı duyun" diyerekten talibi olduğum bir saygı duyma/duydurma türü.

    tercih ise tercih anasını satayım. al işte tercih. bana faşistlik yapmayın bak sakın haa. (faşistlikmiş ya, ondan diyorum hani)
    hem ben evlenmek de istiyorum. en kısa zamanda tayland falan filan biyerlere gidip kendime şöyle tıfıl bir gelin bakacağım.
    hem zaten benim amcoğlum zoofil ve teyzoğlum da ölü sevici. ona da saygı duyun len pis faşistler. tercih etmiş işte yahu, daha neyin bıdı bıdısını ediyorsunuz?
    herifin kendi tercihi işte. saygı duyun olm, yoosam alırım aklınızı bak.

    yoo dostum yoo.
    düpedüz ters olan bir hadiseye ben saygı duymam. haa, kalkıp gördüğüm yerde suratına da tükürmem hani, neticede bana ne kim kimi sikip kime götünü siktiriyorsa. hakket bana ne?
    ama saygı duymam! öyle pek yakınlarımda olmalarını da istemem. kötü örnek olabileceklerini düşünürüm zira.
    hem zaten ne düşünürsem düşüneyim bu benim kendi tercihimdir, kendi düşüncemdir. sen önce başkalarının fikriyatına saygı duymayı öğren, insanları salyalar saçarak faşistlikle itham etmeden önce kendin bi dur da "saygı duymak" neymiş ne değilmiş bi bak hele.
    faşistmiş!!11!
    allahım yarebbim yaaa... işte bu insanlar bide kalkıp bıdıbıdıbıdıbıdı konuşmuyor mu ya. aha orada kopuyor bende film abicim. valla billa kopuyor film.
    faşistmiş :))
69 entry daha
hesabın var mı? giriş yap