8064 entry daha
  • 6. sezon 6. bölümü 1.5 saat kadar önce izledim. kanepemde oturuyorum, kucağımda notebook... lost entrylerini okuyarak geçen yaklaşık 1 saatten sonra bir şeyler yazmaya koyuldum. her yazdığımı, teorilerimi ve tespitlerimi sildim.. boşluğa bakar vaziyetteyim, sanırım daldım... huuuuıııhıııııııı gibi bir müzik efekti ile karşınızda flashback:

    --- darth kaiser flashback ---

    2004 yılının sonları yaklaşıyor. evimizdeki nüfus henüz sadece ben ve eşimden oluşmakta. birkaç ay önce alınmış bir dev ekran plazma tv ve karşısına kurulmuş darth kaiser. tv'nin şerefine, digiturk'te sinema pakedine de abone olunmuş. kanallar heyecanla zaplenmekte. 5 numaralı kanala gelip dizi max ibaresi görülür ve hiçbir diziye bağlanma potansiyeli olmayan bünye bir sonrakine geçmek üzereyken bir şey onu dürter ve infoya basılır.

    lost. 1. sezon, 1. bölüm. kalan süre 41 dk.

    ilk defa bir dizinin ilk bölümü hem de daha en başında yakalanır. mutfağı toplamakta olan eşe seslenilir:

    - hanııım koş, bir dizi başlıyor, ilk bölümü
    - işim var, sen izle bana anlatırsın başını

    aradan 4-5 dk geçer...

    - hanııım koş koş, güzele benziyor
    - 3 dakkaaa

    aradan bilmiyorum kaç dakika geçer ama işler sarpa sarmaktadır, black smoke ilk kez görülmüştür...

    - yahu gel artık yaa, en önemli yerini kaçırdın, bir şeyin en önemli detayı en başta verilir esasen.. kaçırıyorsun, hiç izleme daha iyi bundan sonra..
    - uff geldim işte...

    ilk bölüm biter

    - valla çok sevdim. neydi ki acaba o şey? ule adada bi değişik numaralar filan mı var acep?... haftaya mutlaka izleyelim ikinci bölümü
    - hmm, güzelmiş ama saçma birşey çıkabilir bak
    - valla bırakırız olmadı sonra*, şu ağaçları söken şey neymiş hele onu bir anlayak*

    --- darth kaiser flashback ---

    vuuuuuğğğvv gibi bir müzikle günümüze dönülür, darth kaiser lost'un ilk bölümünü izlediği kanepesinde oturmaktadır..dalgındır ve boşluğa bakmaktadır... entrysini bitirir ve yollaya basar.
6533 entry daha
hesabın var mı? giriş yap