8060 entry daha
  • --- spoiler ---
    arkadaşlar ben şeyi anlamadım, bu sun'ın kocası ingilizce öğrenmemiş miydi? neden sayid'i görünce ingilizce bilmiyorummm dedi, çok saçma bu dizi kafamı karıştırıyor. şaka lan şaka, sakin ol şampiyon... burdan devam et. martin keamy neden jin kwon'u esir tutuyordu? akla gelen en makul açıklama şu; sun havaalanında jin'i bırakıp araziye uyuyor. babası bindikleri uçağı tespit edip amerika'daki ortağı widmore'a durumu haber veriyor, widmore bu tür pis işlerini martin'e havale ediyor; kızın yerini öğrenin ve öldürün benzeri bir talimat veriyor. martin'in ekibinde korece bilen yeminli tercüman olmadığı için bir posta dövüp gazeteye ilan veriyorlar. korece bilen biri gelene kadar stres atmak için dövüyorlar. jin zaten dayaktan aptallamış. içeri giren araba, korece yardırıyor arap, ingilizce cevap verince ben ingilizce bilmem diyor, o korece bilebilir yani... dayağın yan etkileri.

    dogen, sezon öncesi sözleşme imzalamış. madem beni öldüreceksiniz o vakit beni öldürecek karaktere temiz bir sopa atmam farz demiş. sayid'i havada karada sitti ama işte bir kaşık suda boğuldu... dogen aslında sayid'i ölmesi için yollamamıştı. claire'in sözlerine kulak veriyor ve sayid'e inanmak istiyordu. claire, sen buradan çıkmayacaksan öldüremeyeceği birini yolla, dedi. dogen elinin altında bulunan tek adayı gönderdi. adaylar öldürülemeyeceği için içi rahattı ama aynı zamanda şansını deniyordu. o bıçağı bir aday kullanabilir ve ancak bir aday, black smoke'un içine girdiği bedeni öldürebilirdi, tabi gerçekten içinde iyilik kaldıysa... kalmamıştı, sayid öldükten sonra içine kaçmaya başlayan black smoke, muhabbet etme imkanı bulunca rahatlıkla sayid'i kendi tarafına çekti.

    eğer ırak'ta dünyaya geldiyseniz, ada-jacob ikilisinin varlığı ya da yokluğu sizin için bir anlam ifade etmez. ya sevdiğiniz kollarınızda ölür ya da yengeniz olur. o savaşın içinde büyümeniz sizi bitirir. çok şükür amerika, ırak'a demokrasi getirdi, artık yeni sayidler olmasın diye... böyle alttan mesaj vermeyin.
    --- spoiler ---
6536 entry daha
hesabın var mı? giriş yap