542 entry daha
  • kendisine gosterilen tepkiyi anlayamiyorum. yorgun oldugu icin bir tarih programinda biraz uykuya dalmissa bu yerilmesi gereken bir olaydan ziyade gulumsetmesi gereken zararsiz bir durumdur. ben uyumadan once tarih kitabi okuyamam mesela cunku kitapta ilerleyemeden direk uykuya dalarim, bu acidan icinde bulundugu durumu da anlayabiliyorum ama anlasilan bazi bunyelerde bu zararsiz davranis bile alerjiye sebep olabiliyor, oyle ki efendiler pelin batu'nun programdan ayrilmasi gerektigini hatta televizyona cikmamasi gerektigini dusunecek kadar ileri gidiyor.
    turkiye'de mehmet ali erbil hala sov yapabiliyor, bilmem anlatabildim mi? pelin batu bu acidan bakildiginda cogu medyatigin aksine turkiye'deki medyaya olumlu yonde zenginlik katan birisidir.
    turkiye'deki televizyonculugun elestrilmesi gereken onca unsurunun yaninda batu hanim'in bu kadar yuksek bir paya sahip olmasi beni sasirtiyor.

    vucudun atmasiyla gelen edit:
    schatten krieger golgelerin arasindan uyardi, "ben uyumadan once tarih kitabi okuyamam mesela cunku direk uykuya dalarim" cumlesi biraz sacma olmus cunku uyumak icin kitap okudugum dusuncesi ortaya cikiyor. hayir, kastettigim uyumadan once bir sure kitap okurum ama bu sure tarih kitaplarinda sifira yakinsar.
1618 entry daha
hesabın var mı? giriş yap