49 entry daha
  • öncelikle bakınız : #18299137

    herşey söylenmiş maç için. uzun zamandır ismi cismiyle denk bir rakip yok karşımızda. heyecanlıyım. bekliyorum. 4 mayıs 2008 sivasspor galatasaray maçında, 26 şubat 2009 galatasaray bordeaux maçında ve 19 mart 2009 galatasaray hamburger sv maçında gurbet ellerdeydim. demirci. gerek evden uzakta olmanın verdiği duygusallık, gerekse maçların heyecan dozajının yüksekliği çok kötü çarpmış ve bu bahsi geçen 3 maçta da çocuklar gibi ağlamıştım. sinir, stres, kargaşa. herbirinde en az ikişer paket sigara tükettim. sigara içmediğim anda ise ya hakeme, rakibe ya da maçı izlediğimiz perdenin önünden geçen orospu çocuklarına küfrettim. hepsinde ağladım. ağlarım arkadaş, erkekler de ağlar.

    beni bir galatasaray, bir de sevgilim ağlattı bu kadar. ağlamam kolay kolay herşeye, alıştık çünkü. bu başka be hacı. aşk ağlatıyor adamı, aşk..

    bu sevdanın adı bambaşka. sarı kırmızı..

    1 hafta zor bekledik. saatler kaldı artık. 11 saat 20 dakika an itibarıyla. heyecan, stres, merak, endişe.. ne varsa hepsi bir arada. elenirsek üzülmez miyiz, üzülürüz. ama sahada 11 tane aslan, 11 tane cesur yürek, 11 tane korkmaz, 11 tane metin, 11 tane alpaslan olduğu sürece ne elenmeye üzülürüz, ne de içimiz acır. buruluruz, "erken bitti be" deyip bir sigara yakarız üstüne. dumanıyla savururuz alayını.

    bekliyoruz. bienvenido a los españoles por el infierno ali sami yen..*

    siz sahada metin olun yeter, biz tribünlerde alpaslan oluruz...
230 entry daha
hesabın var mı? giriş yap