1841 entry daha
  • geçen haftaki bölümde cengiz'in "ömer oldum lan ben" deyişi, seyrettiğimiz flashback'lerle de bize gösterildiği üzere mantıklı gelmişti ama cengiz'in bunu demesi için eyşan'a halhalı alanın ezel olduğunu bilmesi gerekiyordu. şöyle ki,

    eyşan ömer'e gülüyor, onu onu sevdiğine inandırıyor, ama aynı anda ömer'in arkadaşı cengiz'le kırıştırıyor, hatta hem ömer'den hem cengiz'den aynı anda hediyeler alıyordu. eyşan aynı anda iki kişiyi, ve arkadaş olan iki kişiyi idare ediyordu (cengiz'e göre geçmiş böyle).

    ve cengiz'in bugün "ömer oldum lan ben" demesinin manası eyşan'ın cengiz'in yüzüne gülerken aynı anda onun arkadaş dediği biriyle fingirdeşmesi olmalıydı. eyşan başka herhangi biriyle cengiz'i aldatıyorsa cengiz'in aklına gelmezdi ömer oldum ben demek, anca ömer gibi beni de aldatıyor diyebilirdi.

    ve tahmin ettiğimiz gibi cengiz meğer anlamamış, halhalı başkasının aldığını düşünüyormuş. yani o "ömer oldum ben" lafı tamamen uydurma, sadece seyirci için söylenmiş boş bi laf.

    son bölümün ilk on saniyesi sonrasında bu entry'yi yazdım (dizi izleme sitelerine ilk on dakika konmuş). bakalım bölüm sonuna kadar son bi iki bölümdür süren düşüşlerini telafi edebilecekler mi.. ama daha başlangıçtan kaybettiler bile. pek umudum kalmadı bu dizi için açıkçası.
8095 entry daha
hesabın var mı? giriş yap