5 entry daha
  • esra erol'un muhtemelen programından konuşturmak adına uydurduğu bir tlf'a tepki olarak başlamış kampanyadır. ancak, esra erol'un tepkisinin terbiyeden yoksun olmasıyla tlf'un gerçek olması ya da olmaması arasında bir ilişki yoktur. esra erol'un (bence doğallıktan yoksun) tepkisinin zihinlerde uyandırdığı homofobi tabi ki kınanmalıdır.

    "eşcinselliğin meşrulaştırılması" safsatasına gelince, eşcinsellik herhangi bir meşrulaştırmaya ihtiyaç duymamaktadır çünkü yetişkin iki kişi arasında karşılıklı rızaya dayalı olarak yaşanan her şey zaten meşrudur, o iki kişinin toplum içinde varolma, görünme talepleri ve bu yöndeki eylemleri (sokakta elele tutuşmaktan öpüşmeye, basın açıklamasından homofobi karşıtı buluşmaya kadar) zaten meşrudur. görünürlük kazanmasından korkanlar içinse çok üzgünüm, can yücel'in dediği gibi seke seke daha çok görünür olacak eşcinseller, sekerek yani değişik eylemler yaparak manasında. hayatta varolan bir şeyden bu kadar korkmayı hiç anlayamıyorum zaten, şimdi kalkıp da pedofili de hayatta var zoofili de nekrofili de diye bik bik beyin yemeyin yalnız çok rica edeceğim, ne diyoruz bak: "yetişkin" insan ve "karşılıklı rıza".

    çocuklarının televizyonda örnek görüp eşcinsel olacağından korkanlar da aman korkmasınlar, eşcinselden önce otistik ya da azılı bir katil olma olasılıkları daha fazladır, ayrıca özenip de eşcinsel olan kimse artık çıksın ortaya, çok merak ediyorum ben kendisini.

    bu arada kampanyaya alternatif önerim esra erol'un ısrarla çeşitli eşcinsel etkinliklerine çağrılmasıdır, kötü niyetle söylemiyorum bunu, taciz amaçlı bir çağırma değil kastettiğim. mesela listag bir toplantısına esra erol'u çağırsa, cetad'dan uzmanlar kendisine meseleyi biraz anlatsa?
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap