10 entry daha
  • şimdi kimse kızmasın ama maçı izleyemeyip sözlükten takip eden fenerbahçe taraftarlarını boş hayallere salmayalım. fenerbahçe ilk on dakikanın toplasan 2 dakikasında rakip alanda baskı kurdu, ardarda girdiği 2 3 pozisyonda golü bulup kendi yarı sahasına çekildi. daha sonra gerçek anlamda hiçbir şey oynamadı. alexin goldeki muhteşem fake'i dışında mehmet güvenin sıkı markajından çıkıp etkili olamadı. semihin ve mehmet topuzun uzaktan şutları kaleyi bulmadı. zaten isabetli 4 şutu var fenerbahçenin. geriye yaslanmış bir görüntüsü vardı manisasporun golüne kadar.

    manisaspor adeta güvenspor. sağ açık güven, bi de mehmet güven var, ikisi de birbirinden kötü ama sırf o yüzden de değil. bir de dinamo fink yiğit var ki abov ilk 10 dakika ayağına gelen her topu kaleye vurmaya çalıştı. vuramadı. sol açıkta kemal (bkz: renkli krampon giyen kötü futbolcu) yerini 25. dakikada mehmet nasa bıraktı, o da orta sahanın biraz daha toparlanmasını sağladı,ki golün ortasını da o yaptı.

    neyse, iğrenç bir maçtı ilk yarı, fenerbahçe alman bilmem kaçıncı lig takımlarından biriyle hazırlık maçı yapıyor gibiydi, inşallah ikinci yarı daha güzel olur. simpson biraz geniş alan yakalarsa kontra ataklarda etkili olabilir, ama isaac'in düşeceği sayısız offside maçın temposunu düşürecek gibi duruyor. iki takım taraftarına da allah sabır versin.

    zamanın ötesinden edit: e kötülediniz de ben anlamadım yanlış mıymış söylediklerim? o zaman bir kez daha geliyor.

    tanım: barcelona'ya taş çıkaran fenerbahçenin, manisaspor'u yenemediği karşılaşma.
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap