270 entry daha
  • bu ülkede iyi futbol spikeri diye birşey hiç bir zaman yok zaten size göre. adamın taraflılığı üzerine bir önyargı ile izliyorsun maçı en başta, daha neyi irdeliyorsun.
    bu, adamda da suç yok demek değil tabi. o da bu ülkede yaşayan biri olduğu için, olmaması gerekirken, senin spikerlik kanadındaki temsilcin olabiliyor birden, tarafgirliğe kayıveriyor farkında olmadan. her hafta birine taraflı oluveriyor zaten bu adamlar!

    okay karacan çok öyle biri değildi, ben duymadım, şahit olmadım bugüne kadar en azından. ama 10 şubat 2010 galatasaray antalyaspor maçına kadar çok uzun bir ara verdiği için konsantrasyon problemi yaşaması bir futbol izleyicisi olarak beni 'taraflı' maç anlatımından daha çok rahatsız etti. ama sesindeki enerjiyi ve futbol ile ilgili birikimini aktarış tarzını da özlemediğimi belirtirsem yalan söylemiş olurum. kendisinin de belirttiği '2 sene sonra bir maç daha ya anlatırım ya anlatamam..'ın olmaması, bizim onu eskisi gibi görmemiz ihtimalini daha da arttıracak. ne olursa olsun kozaya saklanmamasnı istemek benim, onu dinlemek isteyen biri olarak hakkım. nasıl ki kendisine en galiz küfürleri edene bile en azından cevap vermekten imtina etmiyor, ben ve benim gibi hissedenlere de maç anlatımlarına devam ederek yanıt veriyor olsun lütfen.

    biz senin formula 1 anlatımlarınla büyüdük, premier lig'de senle coştuk, şu saatten yol durumunu anlatsan onun bile müptezeli oluruz okay.

    bilgine.
237 entry daha
hesabın var mı? giriş yap