• kendilerine 3h(hukuk-hürriyet-hosgörü) hareketi diyen bir toplulugun 7 subat pazar günü mecidiyeköy'deki eski tekel fabrikasinin önünde düzenleyecegi protesto. tekel iscilerinin aldiklari parayi hak etmediklerini, devlet sirtindan rant elde ettiklerini, ezilen degil ezen bir cikar grubu oldugundan bahsetmisler.

    iki cift lafim bu arkadaslara;

    tekel iscilerinin aldigi para zaten türkiye'deki iscilerin almasi gereken asgari rakamdir aslinda. hükümet ve(ya) devlet diger iscilerin ücretini bu seviyeye cikaracagi yere zaten olmasi gereken rakami asagiya cekmek istiyor. bu nasil bir mantikdir?

    eger tekel iscilerinin aldiklari bu ücreti hak etmediklerini düsünüyorsaniz bunun sorumlusu olarak topyekun tekel iscilerini gösteremezsiniz. onlari gerekli sekilde calistirmayan, calistiramayan onlardan yararlanamayan devlet kurumlarindadir asil sorun. kaldi ki isini savsaklayan, parasini hak etmeyen adami atarsin yerine bunu daha iyi yapabilecek aldigi paraya hak edecek birini alirsin olur biter. ancak tümünü birden ezmeye calismak nasil bir vicdana sigar?

    sülalemde bir tane bile tekelde calisan insan yok onu da belirteyim.
138 entry daha
hesabın var mı? giriş yap