726 entry daha
  • burada yazılacaklar tamamen galatasaray' ın menfaati çerçevesinde şekillenecektir.

    beyler bu adam profosyonel futbolcu değil mi? galatasaray profosyonel bir futbol takımı değil mi?

    profosyonel hayatta iş ile duygusallık birbirine karıştırılmalı mı?

    demem şudur: bu adam sene başında gitmek istiyordu. hatta kimse garanti edemezdi yıl sonunda da gitmeyeceğini. evet, kewell karizması olan ve galatasaray' a gerek golleri ile gerekse takımına kattıkları ile çok ama çok büyük katkıda bulunmuş ve galatasaray taraftarının çok sevdiği bir futbolcudur. burada hepimiz hemfikiriz sanıyorum.

    şimdi aynı fikirde olmadığımız noktaya gelelim. kewell' ın sözleşmesi 4 ay sonra bitiyor ve eğer ameliyat olursa kewell sezonun ancak son 5 yada 6 maçına yetişebilecek. orada da alışma dönemi derken bu sezon böyle bitecek.

    ben derim ki gelsin kewell sözleşme yenilesin, 2 sene daha burdayım desin şimdiden anlaşalım. ama adam gidici gibiydi ki zaten. eğer sezon sonu gidecekse bırakalım şimdi gitsin.

    kimse kusura bakmassın futbolcular gelip geçicidir. ben her zaman mantıklı bir galatasaray taraftarı olarak takımımın çıkarlarını düşüneceğim. sizde bir düşünün çok duygusal değil miyiz? hayatımızda çoğu zaman bundan dolayı kaybetmiyor muyuz?

    linderoth' a efendiliğine, geçmişine bakarak bi manada da duygusal olarak 2,5 sene sabretmedik mi? ee sonra o ne yaptı sizi fifa' ya şikayet edeceğim demedi mi? şu an bana kimse garanti edemez, kewell iyileşek ve sahalara bomba gibi bir futbolla dönecek diye.

    ben profosyonel olan bu futbol dünyasında duygusal olamıyorum. belki galatasaray ruhu ile çelişiyorum. ama artık değişmeliyiz. eğer başarı istiyorsak biz her zaman galatasaray' ın çıkarlarını gözetmeliyiz.

    zannetmiyorum ki mantıklı düşünen bir galatasaray taraftarı farklı düşünsün.

    bir de şu gerçek var: "biz duygusal bir ülkeyiz sen nerede yaşıyorsun" gerçeği var.

    mondragon' a selamlar.
999 entry daha
hesabın var mı? giriş yap