29 entry daha
  • 2002' de, milli görüş çizgisinden gelen bir parti, ezici bir seçim zaferiyle iktidara gelir. % 21 oyla hükümet olan erbakan ve şürekası'nın, rejimi değiştirmeye çalışacak kadar coştuğu hatırlanırsa, 5 yıl sonra %34 oyla iktidara gelen akp neler yapmaz diye düşünülür.

    varsayıma göre, ordudaki üst düzey bazı komutanlar, akp'nin şeriat düzeni getirmek amacında olduğunu düşünerek envayi çeşit darbe planları hazırlarlar. binbir çeşit atraksiyonlar, çeşit çeşit provakasyonlar, kendi uçaklarını düşürmekten ( niyeyse ? ) tutun da , camilerin bombalanmasına kadar, din adamlarına, mezhep liderlerine suikastlere kadar. maksat darbe için zemin hazırlamak.

    iyi hoş da, madem ordu o dönem akp'den bu kadar korkuyor, çekiniyor, sonuçta şeriat düzenini getireceğini düşünüyordu, bu kadar maymunluk yapmaya gerek mi vardı ? böyle saçma sapan bahanelere ihtiyacı mı var koca koca paşaların? akp şeriat yönünde adımlar atar, sen de ''rejimi ve devletin bekasını korumak için yönetime el koymak zorunda kaldık'' dersin olur biter.

    her yeni darbe planı iddiası ortaya atıldıkça, inanılırlık oranı da azalıyor. yandaş medyanın darbe, suikast, provakasyon çığırtkanlıkları, artık kabak tadı vermeye başladı. anlaşılan önümüzdeki genel seçimlere kadar kafamızı bunlarla ütülemeye devam edecekler.
314 entry daha
hesabın var mı? giriş yap