1205 entry daha
  • bu dizinin ilk bölümünü izlemeye kalkmistim. ömer denen cocugu polisler goturuyordu, annesi ardindan agliyordu falan. az bi sure baktim boktan bir dizi diye kanal degistirdim, cunku ömer'i seslendiren adamin sesinden igreniyorum, en uyduruk dizilerde jönleri seslendiriyor, bu yuzden ucuz bir produksiyon dedim, bir de kadinin kör oldugunu bilmiyordum, bu ne bicim oynuyor, ucuz figuran tutmuslar diye dusundum. efendim sonrasinda feryat figan ezel ezel diye debeleniyor insanlar diye merak edip ilk defa bugun bastan sonra izledim. acikcasi en bastan izlemedigime pisman oldum, diger diziler gibi sure uzasin diye gereksiz bosluklar, konusmalar goremedim, oyuncular gayet iyi, konu surukleyici. anlamadigim cok sey var ama okurum, youtube'dan bakarim ogrenirim.

    özet bolumde istiklal caddesi'nde opusme sahnesi vardi, anladim ki o gun (23 aralik) ben oradaydim, cunku gs lisesi'nin onunde insanlar kenan imirzalioglu'nu cevirmis resim cektiriyorlardi, buyuk bir kalabalik. cansu dere yoktu ama simdi cekim ekibine benzer birileri vardi.

    estetik cerrah rolundeki adam yaprak dokumu'nde avukat rolunde oynuyor, nejla'ya kagit imzalatmak istiyordu falan, ayrica yine iki dizide daha gormustum, o kulaklari nerede gorsem hatirlarim. (kendisi bbg fatih ismiyle taninan fatih payat'mış.)
8704 entry daha
hesabın var mı? giriş yap