39 entry daha
  • ekmek kavgasında olan insanlardır. çünkü sözde sağlık reformları sayesinde, ekmeğinden olacak bir güruhtur. buna rağmen hala insanların çıkarları için uğraş vermektedir. yalnız bırakılmalarına içerleyendir. çünkü bugün başlarına gelen şey yarın herkese teker teker uğrayacaktır.
    ilaç politikasının güllük gülistanlık gitmeyeceği uyarısını yaptıkça yalancılıkla suçlanandır. çünkü bazılarına göre bütün eczacılar fabrikatör gibi para kazanmaktadırlar ve bu hareketleri son çırpınıştan başka bir şey değildir.
    katkı paylarının artmaya devam ettiğini söyledikçe dışlanandır. çünkü eczanelerden tahsil edilen bu paraların eczacının cebine gittiğini sananlar vardır.
    eşdeğer ilaç uygulamasının daha da sertleşip vahimleşeceğini söyledikçe iftira atılandır. çünkü eşdeğer ilaçları sadece ve sadece kendi insiyatifiyle verdiğini söyleyen, provizyon sisteminin eczacıyı yönlendirdiğini bilmek istemeyen, ayrıca bütün orijinal ilaçları süper ilaç sanan insanlar vardır.
    zincir eczaneler gelince nöbet olayının kalkacağını söyledikçe dalga geçilendir.
    halkın bilinçsiz olduğunu, bu sayede yanlış ilaç kullanımından doğan vakaların artacağından şüphe duyduğunu söyledikçe bir iki kötü örnekle lafı ağzına tıkılandır. çünkü bütün eczaneleri kalfa çekip çevirmektedir, bütün eczacılar da kahve köşelerinde pişbirik oynamaktadır. ayrıca eskisi gibi değildir ülkemiz, edirne'den kars'a kadar bütün insanlar okumuştur ve bilinç kazanmışlardır.
    bu kadar lafa rağmen hala karları azalacak diye dert yanıyorlar, başka bir şey düşündükleri yok diye düşünülendir. daha ne diyeyim?
230 entry daha
hesabın var mı? giriş yap