313 entry daha
  • başarısının sırrı sokaktaki adam olabilmesidir. bu yüzden de bu mecrada sevilmez. sokaktaki adam ortalama ilkokul 3 mezunudur ve yılda okuduğu kitap sayısı da 0.3.
    genellikle üniversite, kampüs görmüş, bir anlamda fanus içinde yaşayan adamlara da acun'un tarzı itici gelecektir. ancak bu ekşi, kampüs, bilgisayar, internet, yabancı müzik, alternatif edebiyat dışına çıkılınca görülecek tek şey aslında sayısal olarak onların enteresan değil bizlerin enteresan olduğu gerçeğidir.
    neticede bu kültürden çıkma aziz kedi de televizyonda program yapıyor ama anketler olsun, parodiler olsun onun yaptıklarının hiç birisine annemiz, babamız gülmüyor. bu toprağın çocuğu çünkü o.
    acun ise tamamen makyavelist, tamamen hayatının bir döneminde "sikerim ulan topunuzu" hırsıyla en güzel arabalara ve kadınlara binme gayretinde bir adam. apayrı bir kulvarda. aynı frekansı yakalamanız imkansız.
    youtube bir adım olsa da ilerde iptv yaygınlaşınca ortam, acun gibi adamlara değil bu tür ortamların çocuklarına kalacak. o zaman sizin alternatifleriniz sizi kötüleyecek. o zaman ne diyeceksiniz acep.
6465 entry daha
hesabın var mı? giriş yap