28 entry daha
  • bu olay hakkında (ve mesela tersaneler hakkinda) benim en çok kalbimi yaralayan şey, bu ölenlerin şehitler kadar değerli olmaması. yani 7 vatan evladı öldürüldü diye yürüyüşler yapanlar, öldüren zümreye galiz küfürler edenler, nedense güvenliksiz çalıştırılan, evlerine ekmek parası götürmekten başka hiç bir derdi olmayan insanları öldürenlere, ölmelerini sağlayanlara karşı çıtlarını çıkartmıyorlar.. 19 kişi 1 şehit yapmıyor vicdanların terazisinde.. oysa ki o çocukların şehit olmasının da nedeni, teroristlerin doğru düzgün ekmek bulamaları değil mi? bu 19 kişiyi öldüren çark, iki üç tane dişli ile terorist üretmiyor mu bir yandan?

    ama bir gün gelecek, insanlar terörü lanetlemek yürüyüşleri yerine, hapisteki insanların şartlarının iyileştirilmesi için yürümek yerine bu kahpe düzene karşı yürüyecekler.. anlayacaklar ki bir gün, o terörü de yapan, o adamın hapiste olmasına neden olan işleri yaptıran hep bu engerelik hep bu ciyanlıktır.. insanlara ekmek vermeyen, insanlara insan gibi yaşama şansı tanımıyan, aşımıza göz dikip makinelerin çalışmasından başka bir amacı olmayanlardır tüm her şeyin sorumlusu..

    dediğim gibi. umarım bir gün insanlar, madende ölmeyi "mukeddarat" kefesinden çıkartırlar ve toplumca isyan edilecek bir şey olarak görürler.. şu haliyle benim kalbim çok acıyor çünkü..
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap