311 entry daha
  • taksimdeki yaratıcı pankart eyleminin getirdiği gazla, belki doğru bir mesajı çok ama çok yanlış bir zaman ve mekanda ve olabilecek belki de en kötü biçimde vermeye çalışmışlar, sonuçta ellerine yüzlerine buaştırmışlardır.

    niyetiniz bambaşka olabilir, ama olan şudur: bir terör eyleminde feci şekilde can vermiş masum bir genç kızın cenazesi, ve sadece ceylan ismi yazılı bir çelenk. sözüm ona okumuş aklı başında genç insanlarsınız, ve maksatınız ciddi bir mesaj vermek. aranızda kafası çalışan bir tane adam yok mu ki yapılan işin amaçlananın tam tersi şekilde anlaşılmaya son derece açık olduğunu fark etsin?

    şimdi istediğiniz kadar gerçek maksatınızın ne olduğunu anlatmaya çalışın. istediğiniz kadar olayı "ceylan vs serap" şeklinde algılayanları aşağılayıcı şeyler yazıp çizin. bir çuval inciri berbat etmek bile yaptığınız işi tanımlamaya yetmez.

    eyleminiz için seçtiğiniz mekan, siyasi bir miting alanı değil. o mekanda bulunan insanlar belirli bir siyasi amaç çerçevesinde orada toplanmış değil. tamamen sıradan bir ailenin terör eyleminde hayatını yitiren sıradan bir genç kızının sade bir cenaze töreni. mesajınızı o acılı aileye mi vermeye çalışıyordunuz?

    hiç mi iletişim denen naneden anlayan birisi yok aranızda?
622 entry daha
hesabın var mı? giriş yap