1102 entry daha
  • bir de şu var. bu teoriye karşı çıkan arkadaşlar, neredeyse tamamı yanlış olmak üzeri sürekli soru soruyorlar, ancak hiç cevap görmüyorum ben. mesela:

    1) akılsız tasarım örneklerinin hiçbirine cevap görmedim ben.

    2) misal lanugo dediğimiz nane de açıklanmadı. veya neden yunus embriyolarında arka bacak üretecek yumruların oluştup, bacak falan üretmeden kayboduğu.

    3) neden dnanın %95 işlevsiz olduğu açıklanmadı hiç. bak %1-2 olsa yaradılışa kanıt olurdu, allah mükemmel bizi yaratmış, sonra biraz bozulmuş genler derdik. ama %95'i bozuk genle nasıl çalışacak bu?

    4) neden bu işlevsiz kısımlarda bir sürü "yersiz" gen var? c vitamini sentez geni anlaşılır, allah ademe koymuş bozulmuş falan dersin de, yumurta sarısı oluşturan genler ne arıyor insan genomunda? havva yumurtluyor muydu?

    5) retrovirüs izlerinden bahsedildi geçen entrylerde, bunlar dna'daki ırsi izler. ebeveynlerden çocuklara geçiyor. bunların aynı yerde bulunuyor olması, ortak soy demek. ve hem şempanzelerde, hem insanlarda aynı yerde olanlar var. bu basitçe ortak ebeveynler vardı demek. nasıl oluyor da oluyor bu?

    6) yapay seçilimle nasıl binbir türlü kedi, köpek, kuş, lahana vs çeşidi üretmeyi başardık. sadece üreyenleri seçerek yaban hardalından * brokoli, bildiğin lahana ve karnabahar üretebiliyorsak, neden doğal seçilim işlemesin?

    cevaplarınızı heyecanla* bekliyorum.
6908 entry daha
hesabın var mı? giriş yap