46 entry daha
  • hayatını canlı hayvan kesmekle kazanan birinin hiç de suçluluk hissetmeden, rahatsız olmadan yapabileceği iştir. bak konunun dinle ilgili olan kısmıyla hiç ilgilenmiyorum, eğildiğim nokta hayvan kesmek. şimdi biz görünce rahatsız oluyoruz, kanlar falan iğğğ oluyoruz ya.. yahu kasap adamda artık bunlardan rahatsız olacak bi hal kalmış olabilir mi.. yıllarca boğaz kesen adam, artık bu yaptığını hiç de canavarca bulmayacaktır. "tamam boğaz kes ama çok da canını yakma hayvanın" demenin bi manası yok ki..

    benim bi hayalim var, sıfır acılı mezbaha kurmak gibi. hani bilim kurgularda lazerler falan oluyor ya bazı koridorlarda, şakkadanak kesip biçiyor gelip geçeni. öyle bi giyotin mekanizması, hayvan daha n'olup bittiğini anlamadan vooinnnk diye bi lazer inecek, kafası kopacak, beyne acı sinyali yollama fırsatı bile olmayacak.. ama işte bana da senelerce boğaz kestirsen, bi yerden sonra "sikerim lan böyle mezbaha mı olur" diyecek titri yakalarım.

    kasap lan adam.. canavarca olacak tabii. olmasa kasap olmaz zaten.... şimdi kesin "ben bi kasap hayri amca tanıyordum, pamuk gibi adamdı, canavar olmayan kasaplar da var" der birileri.. kaçıyorum.
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap