9 entry daha
  • 1) kadınlar hakkındaki tartışmalardan elinizi eteğinizi çekin ey erkekler, çok cahilsiniz bu konuda, katkıda bulunanız çok az. sadece laf kalabalığı yaratıyorsunuz. e tabii canım, kadının yeri bik bik bik diye boşuna konuşuyorsunuz, atatürk'ün lafını kıçından anlayıp kendi egonuza siper etmeyiniz, çok rica edeceğim.

    2) feminizmi ayağa düşürmekten vazgeçin, ucuz söylemlerle yıpratmayın küçük kızlar. insanı feministim demekten tiksindirmeyin. zeka yoksunu sıradan bildirge cümleleriyle açık hedef oluşturuyorsunuz. atatürk'ün lafını kıçından anlayanlar grubunda ataerkil düzen hastalarıyla yan yana duruyorsunuz, bilmem farkında mısınız? anlıyorum, tek bir feminizm yok ama sizinkinin hiçbiriyle alakası yok. rosa girsin rüyalarınıza e mi! olmadı clara tepiklesin sizi!

    3) her olay, her söz kendi dönemi içinde değerlendirilir, o sebeple rte vs atatürk karşılaştırması yapanları da sevgiyle kucaklıyorum, günüme neşe kattınız.

    toplumculuğun zirvesinde kurulan bir ülkede ataerkil düzeni pofpoflamak adına değil, toplumun temel taşını belirtmek adına sarf edilmiş bir sözü eleştirmeden önce okuyun... okuyun... okuyun... her kadın doğursun, çocuk yetiştirsin diye değil, yeni bir toplumun temeli olacak yeni nesli kadınlara emanet etmek için söylenmiş bir söz bu. kendi dönemi ve kavramları içinde değerlendirirseniz, ki olması gereken bu, çok ciddi bir misyon yüklemiştir. (gerçi kınıyorum atatürk'ü, neden o yıllarda bütün dünyada kadınlar her türlü hakkına kavuşmuş, hem kariyer, hem de çocuk yaparken bizleri sınırlamıştır, değil mi? tarih de bunu yazıyor, değil mi? tabe tabe)

    bulduğu her yerde atatürk karşıtlığı çığırtkanlık yapmak isteyenleri, aslen feminist bile olmayan söylemleri kusanları ve "tabii canım, kadın dizini kırsın otursun" diye kıçından yorum yapanları başka başlıklara davet ediyorum. burada size ekmek yok.
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap