1245 entry daha
  • yıllardır yaşadığımız teranede hiç suçu olmamasına rağmen her işe zorla karıştırılmış adamdır. her zaman muhalefette olan gidip ölmüş adamdan yardım ister bizi iktidar yap hadi diye. ktidardakiler de herhalde cidden kalkıp iktidar yapacağından korkmuş aman sessiz durun kalkar malkar başımıza iş açılır modundadırlar.

    iktidarı muhalefeti değildir sadece bu adamı rahatsız eden. ne kadar memlekete faydasız, vergi kaçıran, onu bunu yapan varsa bilumum bunlar kendisini maske yapıp gizlenirler. olan gerçekten sevenlerine olur, kurunun yanında pilav olurlar.

    bana en komik geleni de şudur; kimin başına bir şey gelse anne beni dövüyolay modunda koşarak anıtkabire şikayet etmeleridir. ya bu adam size eliniz armut mu topluyo diye öğretmedi mi? bir bakıma yüzyıllardır olan şey yine olmuştur. şark kültürü de denilen bu olayda herkes oturur bir liderin gelmesini bekler, o da gelir bütün memleketi adam eder. hepimiz mutlu ve huzur içinde yaşarız.

    atatürk elbette bu toprakların gördüğü büyük önderlerdendir. ama bırakın adam rahatça yatsın yattığı yerde. ikide bir gidip şikayet etmeyin ölmüş adam ölmüş, yetmedi mi hayattayken yaptıkları. bu memlekete getirdiklerine güveniyorsanız, o doğrultuda çalışın, işinizi yapın. her şeyi de adamdan beklemeyin.
28328 entry daha
hesabın var mı? giriş yap