1241 entry daha
  • fiziken öldüğü * çok iyi bilinen !!!! fakat o öldükten sonraki türkiye cumhuriyeti'nin geldiği duruma üzülen, kahrolan, mücadele eden ki$ilerin bu sebeplerden dolayi kalplerinde ya$ayan bir kurtaricidir. (daha doğrusu bir lider, bir kurtarıcı, bir kısım kitleyi rahatsız edici, bir kısım ws.ws.)

    simgele$en atatürk sevgisini her firsatta (özellikle milli bayramlarda ve 10 kasim'larda) o'nun öldüğü gerçeğini bize hatirlatanlara peygamber sevgisi, padi$ah sevgisi, ölmü$ büyüklerimizin ve yakinlarimizin sevgisini hatirlatirim.

    acaba peygamberimiz hz. muhammed'in (s.a.s.) fotoğrafi olsaydi evimizin ba$ kö$esine asmaz miydik? tipki rahmetli büyüklerimiz veya siyasi liderlerin fotoğraflarini astiğimiz gibi?

    peki o zaman nedir bu atatürk sevgisine olan hinciniz?

    unutmayiniz ki o'nun liderliğinde kurulmu$ bir türkiye cumhuriyeti devletinin vatanda$lariyiz ve sevmiyorsaniz bile ölüye saygiyi hatirlayiniz ara sıra.

    çok nefret beslediğiniz biri olarak görüyorsanız anıtkabir'in yerini tarif etmeme gerek yok sanırım. gidin ve yapabileceğiniz ne varsa yapmayı deneyin de görünüz rahmetli ebenizinkini.
28333 entry daha
hesabın var mı? giriş yap