• ekşi macera: kabus

    yalnızca ekşi sözlük'e özel bir şekilde tarafımca düşünülmüş, kurgulanmış ve yazılmış olan, "macera tüneli" konsepti çıkışlı ilk hikâyenin adı.
    konsepte yabancı olanlarınız olabilir. macera tüneli, okuyucunun bölüm sonlarında yapacağı tercihlere göre şekillenen kitaplardan oluşan bir seridir. kısaca olaylar okuyucunun tercihlerine göre şekillenmektedir.

    burada okuyacağınız bu fikirden yola çıkarak üretilmiş amatör ve çalakalem bir saçmalıktır. beklentiyi olabildiğince düşürmeye gayret ediyorum, evet. zira ben çok büyük beklenti ile başlamıştım yazmaya ama sonradan çıkan bazı sorunlardan ötürü neredeyse hikâyeyi bitiremiyordum. o yüzden; çok büyük beklentiye girmeyin.

    peki, ne yapıyorsunuz? yapmanız gereken oldukça basit. birazdan verilecek olan bkz'a tıklıyorsunuz ve o entry'nin sonundaki bkz'lardan size en uygun olduğunu düşündüğünüze tıklayarak yolunuzu belirliyorsunuz. bu şekilde devam ederek kendi seçeceğiniz hikâyenizi okuyorsunuz.
    sizden tek ricam birazdan vereceğim bkz'ı sağ tuşa basıp yeni sekmede aç diyerek veya direkt olarak mouse'unuzun orta tuşuna basarak yeni sekmede açmanız. bu şekilde hem "bugün" tarafından dikkatiniz celp edilmez, hem de çok daha temiz bir okuma sağlarsınız.

    ekşi macera: kabus'a hemen başlamak için: (bkz: kabus başlıyor/#17201751)

    iyi eğlenceler.

    not: hikâye'nin yaratım süreci ve diğer şeyler hakkında daha fazla bilgi almak ve sıkça sorulabilecek soruları okumak için (bkz: #17201764)
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap