188 entry daha
  • güler zere'yi affedin diyen kimdir? ben hiç hatırlamıyorum "güler zere'yi affedin" dendiğini..

    ölen 122 de (ki, öyle değil ya - herkes unuttuysa bile güler zere/@myriamonde o 122 kişiyle başlıyor) örgütün yüzü suyu hürmetine ölmedi.

    şimdi de güler hakkındaki talepler örgütün kendi fikrince mi yapıyor, örgüt kendisi mi durduk yerde burjuva adaletine başvuruyor?

    hayır abi. yapılan eylemler örgüt dışındakiler ilgilensin diye örgüt dışındaki insanlarca yapılıyor. "madem demokratsınız arkadaş siz" demek için yapıyor. bizzat örgütün yaptığı ölüm orucu eylemleri de o yüzdendi. güler için "kaldırılan toz" da o yüzden.

    of...
    nefret ediyorum şu anda şu entry'yi yazıyor olmaktan.

    bir yandan biri gider romantize eder güler'i. sanki bildiri dağıtırken alınmış da 15 senedir yatıyormuş gibi yapar. böyle yaparak muktedire hizmet ettiğini bilmez, böyle yaparak "ha ok, adam öldürdüyse tamam yaaa, verdiğimiz cezayı ve hukuk sistemimizi toptan çöpe atıp kanserli kadının acı içinde kıvranarak ölmesini izleyebiliriz, hatta dur mısır patlatayım" demesine önayak olduğunu bilmez.

    diğeri "apo olsa onu da savunacak mıydınız?!" der. savunacaksın tabi lan? savunacaksın? kim olduğuyla ne alakası var adaletin?

    öbürü "pkk'lı olsa çıkmıştı şimdiye!!" diye kendi pisliğine alet eder...

    güler zere'nin alet olacağı tek bir şey var: silahlı mücadele pratiğindeki bir örgütün üyesi olmaktan yargılanıp ceza almış bir kadının *bile* hastalığı tedavi gerektiriyorsa tedavisinin yapılması gerektiğini göstermek. bunun bu adi düzen dahilinde bile verilmiş bir hak olduğunu hatırlatmak. şu anda öldürülüyor olduğunu göstermek.

    ama pislik, irin, cerahat kaplı gözleriniz göremez bunu; dünyanın en iğrenç insanının bile "ama"lar olmadan aynı hukuka tabi olması gerektiğini anlayamazsınız, yeri gelirse babanızı vuran insanın cezaevinde kötü muamele görmesine karşı çıkmanız gerektiğini bilemezsiniz, annenize tecavüz eden adamın cezaevinde tecavüze uğramasını engelleme becerisi olmayan bir devletin cezayı verme yetkisinin de olmaması gerektiğini hesaplayamazsınız.

    ağalar,

    adalet herkese lazım olur.

    saçmalamayın.

    katile yardım etmek de katil olmaktır.
144 entry daha
hesabın var mı? giriş yap