210 entry daha
  • profesyonelliğin p'sini bilmeyen maganda ruhlu insanlara göre maçtan sonra rakibiyle sohbet etmesi çok kötü olmuş futbolcu. evet orda keita gibi yurmuk atması lazımdı ve ya baroni gibi durup dururken olay çıkarması lazımdı.

    veya gecen yıl yaşanan rezilliğin baş mimarı olması lazımdı. semih gibi arda gibi emre belözoğlu ve veya sabri gibi.

    dimi ama böyle futbolcuları severiz biz yenilgiyi hazmedemeyip futbolcuyu dövmelisin olay çıkarmalısın sporun amacı dışına çıkıp onu bir ölüm kalım savaşı haline getirmelisin.

    işte sen ey holigan ruhlu futbol hastası kör fanatizm lağımına boğazına kadar gömülmüş işsiz güçsüz takımının sinirli bireyi. sen ve senin gibiler yüzünden bu ülkenin her köşesinde her maçtan sonra kavgalar çıkıyor insanlar zarar görüyor. kendinize verdiğiniz zarar yetmezmiş gibi asıl büyük zararı türk futboluna veriyorsunuz.

    geçen sene yaşanan derbi rezilliğinde ispanyol rejisinin "biz futbol göstermek istiyoruz lakin burda futboldan başka her türlü şey var. o yüzden yayını kesiyoruz" diye derbinin son dakikalarını yayınlamamasının sebebi de sensin. ve bundan sonra olacak tüm çirkin olayların sebebi de sensin.

    varoş kültürünün getirdiği bu iğrenç kör fanatizmi bir an önce sadece geleceğin için terk etmelisin.

    eğer terketmiyorsan fanatizm ve holiganizm denilen bok çukurunda boğulman dileğiyle.
577 entry daha
hesabın var mı? giriş yap