246 entry daha
  • servet ile gökhan'ın kazım'ı gördükçe yerlere atlamaları kazım'ın faul yapması şeklinde algılanmaktadır. oysa ki servet de gökhan da kazım'la omuz omuza mücadeleden kaçıp kolaycılık yaparak yerelerde sürünmüşlerdir. tabi son yıllardaki forvetlerden kezman, güiza ya da semih gibi görece fiziki açıdan daha zayıf ve hırpalayabilecekleri bir adam bulamayınca karşılarında şaşırmışlardır, yoksa bu adamları özellikle servet'in ne hallere soktuğu hepimizin aklında. bu pozisyonlardan birine faul verilmese defanstan sıyrılan kazım'ın golüyle ilk yarı skor 2-0 ı bulabilirdi. ayrıca gökhan zan birincisi orta sahada ikincisi de ilk yarının sonunda solda kazım'a arkadan dalmıştır ama birinde bile sarı kartı görmemiştir bu hareketler de fenerbahçe'nin sert oyununa hakem ses çıkarmadı diyen arkadaşlara hatırlatma olsun.

    olmaması gereken ama maalesef olan sahaya su şişesi atılması olayları ile fenerbahçe taraftarlığının ezikliğiyle açıklanmıştır. buyrun arşivden:

    http://www.fenerbahce.org/…ib/2007-05-19_mac010.jpg
    http://www.fenerbahce.org/…ib/2007-05-19_mac013.jpg
    http://www.fenerbahce.org/…b/2007-05-20_macc006.jpg

    bu sahaya yabancı madde atma olayı maalesef her stadımızda aynı boktanlıkta gerçekleşiyor. bu saatten sonra hiç bunun üzerinden asillik, centilmenlik, efendilik keza eziklik edebiyatı yapmayalım zira boku çıktı, onları sahaya atan adamların hepsi aynı hıyarlar, renklerinin pek bir önemi yok.
151 entry daha
hesabın var mı? giriş yap