803 entry daha
  • isterse bütün sayfalarını özürlerle kaplasın hiç bir işe yarayacağını düşünmediğim gazete.. evet, cesur haberleri, son yılların en keyifli manşetlerinden birine (işine bak general) imza atmış olsalar bile, gazetecilik etiğini ve ahlakını tamamen kaybettiklerini düşünüyorum bu haber ile.. sadece bir haber ile ben bunu düşünüyorum..

    hiç kimse mi böylesine büyük bir iddiayı ortaya koyarken "dur hele neymiş ki bu, bakalım bir" demedi? nasıl oluyor anlamıyorum? nasıl oluyor da kimse detaylarını düşünmüyor haberin/iddianın? "aha belge bulduk, tamamdır" demek yeterli midir?

    illa ki bir şeyin kötü ve çirkin olması için art niyet olması gerekmiyor.. hani ben sanmıyorum ki taraf gazetesi bunu bile isteye yapmış olsun.. art niyetsiz ama herhalde yapılabilecek en boktan şeyi yapmıştır taraf gazetesi.. üstüne dünkü baskıdan sora bugün de aynı tavrı sürdürmüştür.. hatta ki ahmet altan "acaba ntv helikopterin düşeceğini önceden biliyor muydu?" gibisinden bir soru soruyor yazısının sonunda.. ya hu nasıl olur? bakkaldan çalınan bir ekmek haberi değil ki! sen kalk koskoca bir televizyon kanalını cinayete ortak olmakla, hatta hızını alamayarak önceden bilmekle itham et.. olacak gibi değil..

    bir özürle, bin özürle affedilecek bir şey değil.. yukarılarda bir entiride tabudeviren şeyi sormuş "ya bu alperenler dün mesela gidip mirgün cabas'ı öldürselerdi?" diye.. bu olmamışsa bile, taraf bunun da vebali altındadır.. yazık!!

    hadi madem son noktayı da kendileri gibi verelim; "işini düzgün yap taraf"
1733 entry daha
hesabın var mı? giriş yap