796 entry daha
  • epey heyecanla ve art niyetle haber yapmışlar.

    ntv santralinden helikoptere gerçekleştirilen çağrılar gerçekten de kaza öncesi gerçekleşmiş olsa bile şurayı kaçırıyorlar:

    helikopter donanımının cep telefonu çağrıları sonucu bozulması ve akabinde helikopterin düşmesi, o telefonu defalarca arayanların değil, helikopteri üreten firmanın suçudur. ya ne kadar telefon gelirse gelsin bozulmayacak düzenek koymalı ya da helikopterde cep telefonu kullanımını tümden yasaklamalıdır (mesela cep telefonu sinyallerini iptal eden cihaz gibi).

    muhsin yazıcıoğlu’nun helikopterde cep telefonu ile görüştüğünü görüyoruz.

    http://www.youtube.com/watch?v=mw1r2kaqypm

    demek ki helikopterde cep telefonu kullanımı yasak değil. eğer cep telefonu kullanımı yasaksa bu da helikopterde telefonunu kapatmayanların suçlu olduğunu gösterir.

    bugün ntv'nin açıklamasından öğrendiğimiz üzre, çağrılar kaza sonrası gerçekleştiği için “defalarca aranma/cep telefonu sinyalleri sebebi ile düşüş” yani cep telefonu - helikopter ilişkisi söz konusu değil.

    bakalım taraf çağrıların gmt * + 2 saatlik zaman dilimine göre gerçekleştiğini kanıtlayabilecek mi? (hiç öyle görünmüyor). eğer kanıtlayamazsa ntv’yi ve mirgün cabas’ı kolayca manipüle edilebilecek kitlelere hedef göstererek medya terörü estirmesinin utancı yayın hayatı boyunca ona yeter.
1740 entry daha
hesabın var mı? giriş yap