535 entry daha
  • taraf'tan daha ciddi olan kurumdur.

    sen bir gazete olarak su ifadeyi kullanacaksin: http://www.taraf.com.tr/haber/42670.htm

    "bu telefonları açıklayın

    muhsin yazıcıoğlu’nun helikopteri havadayken, ntv santralinden sadece bbp lideri değil yanındaki üç kişi de toplam 295 kez aranmış. yazıcıoğlu’nun cebine gelen ilk sinyal kalkıştan bir dakika sonra. bbp lideri yazıcıoğlu’nun öldüğü helikopter kazasıyla ilgili sorular dün de cevap bulmadı. taraf’ın manşetten verdiği “ölüm helikopterinde 139 defa arandı” haberine ntv, “aramalar kazadan sonra” tepkisini gösterdi. meclis araştırma raporu ve telekomünikasyon iletişim başkanlığı raporları bunu yalanlıyor. ntv santralinden yapılan aramalar, helikopter henüz kalkmadan başlıyor. düştükten sonra da bitiyor. ntv’nin “onlardan öğrendik” dediği ihlas haber ajansı, kazayı 15:30’da haber alıyor. bu süre içinde ntv santralinden yazıcıoğlu’na 139 ve yanındaki üç kişinin telefonlarına tam 156 sinyal gönderiliyor."

    su anda sorusturma asamasinda bir belgeyi alip, acikca bir kurumu suikast ile iliskilendireceksin. o kurumun aciklamasina "yalan" diyeceksin. senin basyazarin acikca "ya da “biz aradık” diye canlı yayında itiraf ettiklerine göre ntv’den birileri o helikopterin düşeceğini, daha düşmeden önce biliyordu." deyip de ntv'yi zan altinda birakacak. (http://taraf.com.tr/makale/8097.htm) bu zan altinda birakma, ulkenin bbp gibi en atesli partilerinden birinin lideri hakkinda olacak.

    bu zan altinda birakma da, en sikimsonik aksiyon filminde bile gorulmeyecek "helikoptere yerlestirilmis cipin 139 kere aranmasiyla manyetik alan olusturup helikopteri dusurme" gibi bir sacmasalak, dusunebilen bir insanin inanmayacagi bir teoriden hareketle olacak.

    sonra ntv sana yanit verince "ciddiyetsiz, seviyesiz" olacak ha? ntv az bile yapmistir.

    taraf gazetesi, en basta bir haber yapmistir. bu haberde, ntv'den tam olarak teyit almamislar, isim vermedikleri muhendislerden hipersonik bilgiler almislar, daha sonra da ortaya attiklari iddianin iddia oldugunu unutup, o iddiaya ciddi ciddi inanip ntv'yi iyiden iyiye zan altinda birakmislardir.

    tum bunlari yaparken de, "ntv ve gazetecilik" gibi etik dersi veren bir yazi kaleme almislardir.

    bu iddiayi new york times, nbc hakkinda ortaya atsa, adamlar gazeteyi kapatmak zorunda kalirdi, bak o kadar net soyluyorum. utanclarindan yerin dibine girerlerdi falan. jon stewart 1 hafta bu olay hakkinda espri yapardi.

    bana hala "ntv ciddi degildir" diye gelmeyin arkadasim. bir de ciddi mi olsaydi??
3350 entry daha
hesabın var mı? giriş yap