748 entry daha
  • takım tutar gibi okurları olan gazete. bir cumhuriyet okurundan hiç bir farkları yok. ntv'yi açık açık, haksızca hedef göstermiş bir gazete bu. gözümüzün önünde net bir haksızlık var ve insanlar putları yıkılmasın diye taraf'ı eleştiriyor olsun size göre. bu kadar düz mantık düz adamda bile olmaz.

    hayır taraf'ı ve okuyucularını sırf belli kalıplarla suçlandığını öne süreceksiniz aynı yazının içinde(sorosçu fetocu vs vs vs) bunun ne kadar komik olduğunu yazacaksınız. gel gör ki taraf'ı eleştirenlerin sadece darbeci olduğunu iddia edeceksiniz, aynı teraneyi siz yapacaksınız. eleştirdiğiniz kesimden hiç ama hiç farkınız yok.

    darbe olmasın diye polis devleti hörtleten adamlarsınız işte. putları yıkıcam diyorsunuz da elinizin ayarı yok be anam. bir beladan kurtaracam derken bir o kadar beterini başımıza salıyosunuz. bir iki kem küm eden bizim gibileri de sus darbeci ulusalcı diye sindirmeye çalışıyorsunuz.

    sanki türkiye çok demokrat özgür bir ülke sansür almış başını gitmiş televizyonlar bitmiş..sokaklarda içki içene, sevgilisine sarılana karışan karışana.... babam diyor darbe zamanı daha özgürdük falan bu kadar baskı yoktu... valla ben onun yalancısıyım.(tabi bu mübalağıyı da ciddiye alırsın sen taraf fanatiği)
1788 entry daha
hesabın var mı? giriş yap