96 entry daha
  • iş bu entryde değinilmek istenen cansu dere hanım kızımızın yüz kaslarının botoxlanmış olma ihitmalidir ya da biraz kassana be kızım be hadi be.

    --- spoiler ---
    cengiz ile eyşan kumarhanenin tuvaletinde konuşuyorlar geçtiğimiz bölümde. eyşan cengizi kandırmaya çalışıyor gülümsüyor arzuluyorum ayaklarına yatıyor ( ya da ben öyle algıladım bilemem). sonra cengiz gidiyor
    --- spoiler ---
    ne olduysa bundan sonra oldu bende ey okur. sahneyi izleyenler bilirler, ben izlerken artık yırtındım kendi kendime karnıma sancı girdi hadi ama dedim ama yok cansu derenin suratında inanılmaz bir ifadesizlik var. cengize gülümsemekle gülümsememek arası bi sırıtış attıktan sonra cengizin gitmesi ile yüzü asılıp ömer diye ağlayacak öyle bir duygu bekliyorum ki o anda. yüzü düşsün böyle o acıyı versin bana. dişlerini mi sıkıyor bihter gibi dudak mı büzüştürüyor bilemem. bana o an acı çektiğinin duygusunu bir türlü veremedi zaten cansu dere bana göz zevkinden başka hiçbirşey veremedi. ama abla azcık kas be gözünü seveyim donuksun anladık ama sevgilininde dediği gibi hakkını ver hakkını!!
9814 entry daha
hesabın var mı? giriş yap