7 entry daha
  • ekşi sözlük hep söylenir, türkiye nin prototipidir, gerçeğidir, magazinidir. vss..

    diyarbakır da havan mermisinin isabet etmesiyle bu küçük kızın yaşamına acı bir şekilde son vermesi de bunu tastamam burda görmeme sebep olmuştur.

    cem garipoğlu hakkında sözlükte yer alan entry sayısı an itibariyle:938
    münevver karabulut hakkında sözlükte yer alan entry sayısı an itibariyle:107

    ceylan önkol hakkında sözlükte yer alan entry sayısı an itibariyle:17 ???

    aylarca bir cinayet hakkında söylenmedik laf, yapılmadık yorum, edilmedik ah, beddua, küfür kalmadı sanırım. hemen hemen herkesin istisnasız söyleyebileceği iki cümle oldu. iki üç beddua.. sözlükte de hakezâ aynı seremoni tekrarlandı.

    bu fukara kızcağız bana göre daha da acımasız bir cinayete kurban gitti ne ididüğü belirsiz, kim/ler tarafından yapıldığı belirsiz bir kıyımın kurbanı oldu. burda ateş, gerçekten tam anlamıyla düştüğü yeri yaktı. münevver in bir kesik başı kaldı geriye, bu kızcağızın etleri ağaçlardan kazınarak puzzle gibi biraraya getirilip battaniye içersinde toplama küçük bir ceset oluşturuldu. ellerim titredi ben bunları burda yazarken.. kimsenin ruhu vicdanı titremedi..
    ne devlet tenezzülen bir af diledi, ne de en ufak bir vicdani haysiyet, bir tâziye, bir af dilendi.
    affı mı olurmuş bu işin, olmazın bile olmazı oldu.

    medyası, askeri, ekşisözlük yazarı, köşe yazarı, bakkalı, mühendisı, öğretmeni, bilir kişisi, bilmez kişisi, kim varsa hepiniz haysiyetleriniz, sızlamayan vicdanlarınız içinde boğulun kör kuyularda, kör olup piyango bileti satın!

    tanım: ceylan önkol, bir özge candır, kara gözlü ceylandır..
224 entry daha
hesabın var mı? giriş yap