532 entry daha
  • hakliydi, hala hakli.

    savunulmaya ihtiyaci olmadigi gibi, neden hakli oldugunu ancak tane tane aciklayinca anlayacak gerizekalilarin olumlamasina da ihtiyaci yok.
    ortalama bir zekanin, uzerinden metin uretebilecegi bir konu olusmustu, kullanabilecek ortalama yazarlar da bunu kullandi, primlerini yaptilar. madalyalarini, sekerlerini, cikolatalarini, tebriklerini, bonuslarini aldilar.

    kendisinin yorum bile yapmamasi, karismamasi gerekiyordu bence bu mide bulandirici ortuk histeriye... ama yapmis.

    belli bir suredir buralarda vakit geciren herkes neyin ne oldugunu biliyor zaten...yeni arkadaslar da ilerleyen zamanlarda ogrenirler elbet. herkes kendi ile kurdugu iliskinin sakatliklarini bir sekilde temsili unsurlardan cikartiyor ne de olsa.. yeni degil. sozluk figurleri, belirli insanlarin nefret nesnesi olmak zorunda adeta... yoksa o insanlar, bildikleri tek varolus bicimi olan "asalaklik" haklari ellerinden alinirsa, varolamazlar. bunu ben biliyorum (tecrube!), author benden de iyi biliyor.

    beni zaman zaman sinir etmis; badimdir arkadasimdir demeyip bir cok entrysine catir cutur giristigim, hatta dumduz kufur ettigim adamdir author. ama ne var biliyor musunuz. author'un gotu basi oynamaz mesela. mesela author, kendisi kutur kutur kufrederken, kendisine kufredildigi icin yaygara kopartmaz. is olsun diye de entry yazmaz. dogru veya yanlis, basarili veya degil, soylemek istedigi bir sey oldugu icin geldi yazdi buraya.
    ben onun ne soylemek istedigini anliyordum, kizsam da anliyordum; yanlis ifade ettigini dusunsem de anliyordum.

    sanirim sozluk ahalisi rahat etmistir artik.
    yemek tarifi olmaksizin yemek yapamayanlar gibi, siz de ellerinizde cici kurallarinizla, bastirdiginiz ve hatta olusturamadiginiz kimlikerinizle -mis gibi yaparak varolursunuz iste sanal sanal. burada yargic da olursunuz, juri de ne de olsa. filozof da, bilirkisi de. en zevklisi de, self victimization'in sebep oldugu heyecani yasarsiniz...hayatiniza renk gelir. ne guzel.

    sizin gibi cinsiyetcilige, tacize, sik fotograflarina vs duyarli insanlarimiz oldugu icin siki tassagina denk bu toplum zaten. sahanesiniz.
    -
    geri donecegini dusunuyorum author'un.

    ama donmese de olur..
336 entry daha
hesabın var mı? giriş yap