3 entry daha
  • insaflı harekettir.

    başbakan hazretleri maç seyremek için özel uçakla istanbul'dan kayseri'ye gidecek, cumhurbaşkanının oğlunun bindiği motorun mazotu mu benim dikkatimi çekecek? dostum kafayı yemişsiniz siz. maç seyretmek için o özel uçağın yakıtına ne kadar harcandı biliyor musunuz?

    uçağa yetişmek için polis motosikletine binmek yine bir derece, ya uçağa yetişmek için polis helikopteri, polis jet uçağı ne bilim türksat c 'yi falan kullansaydı? çok şükür dinimiz amin.

    polis motosikletine binildiği için şükredilmelidir. şükredip halimize ensemize vurup kıçımızdan don almalarına ses çıkarmamalıyız. yarebbim kötünün cezasını verir. babam geçenlerde sordu "bir insan niye anarşist olur ki?" dedim "halbuki bıraksa allah halledecek" anarşist dediği de anarşizmden gelmiyor, öyle her sokağa çıkan anarşist ya. o.

    maç seyretmek için özel uçağa binip kayseri'ye gidiyor. inanamıyorum. şaka gibi. şakaaa. akşam yaprak dökümü izlemeye de jeti alıp ankara'ya gider. yine cumhurbaşkanının oğlu insaflı, yetişmek için motosiklete binmiş. ya türksat c'ye atlasaydı?
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap