7 entry daha
  • brezilya dizisine benzettigim ve anlamadigim iliskiler butununde bir oyuncu. diger oyuncular

    akp: mevcut iktidar partisi.

    ergenekon: mevcut iktidar partisini hukumetten halki ve ortami galeyana getirerek indirtmeye calistigi idda edilen, teror orgutu oldugu idda edilen kavram ve davanin ismi.

    ali suat ertosun: hakimler ve savcılar yüksek kurulu uyesi. bu kurul hakim ve savcilarin atanmasini kararlastirir. bu kuruldan cikan, ve sadece kendisinin cikarttigi anlasilan, nerede, nasıl hazırlandığı belli olmayan ve hiçbir gerekçe içermeyen -korsan kararname- adi verilen ve "ergenekon, kck ve faili meçhul savcıları-hakimleri ile bu operasyonlara izin veren istanbul ve diyarbakır başsavcılarının görevden alınması teklifi" ni hedefleyen, kararname taslaginin sahibi. abdullah gul tarafindan atanmistir. ergenekon davasi kapsaminda suclanan engin aydin isimli bir sahis ile dava surerken bulusmustur. bulustugu iddia edilenler arasinda ilhan selçuk, şener eruygur , hurşit tolon, gen. erdal şenel, başkent rektoru mehmet haberal da vardir.

    abdullah gul: mevcut iktidar partisinin uyeliginden cumhurbaskanligina uzanmis bir sahis. secenekler icinde ali suat ertosun'u gorevine o atamistir.

    http://www.stargazete.com/…genekon-haber-202242.htm
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap